Заповядайте на четвъртото издание на SOLD ART & FRIENDS
1, 2 и 3 Юни
на 1 и 2 Юни от 14 часа до 20 часа
на 3 Юни и от 11 до 16 часа
Както винаги, в красивата градина на Хотел „Ела” кв. Симеоново, ул.Погледец 18 а
За контакти: тел. 02/961 18 53, GSM: 0879 060 762
Програмата на Sold ART тази година включва шест различни ателиета - за всеки, който иска да пробва своите умения.
Да празнуваме 1 Юни заедно цели три дни!!!За контакти: тел. 02/961 18 53, GSM: 0879 060 762
1.06.201215.00 – 18.00 часа ДЕТСКИ КЛУБ ЗА ИЛЮСТРАТОРИОлга Георгиева, ТАРА Пъблишинг За празника на децата ТАРА Пъблишинг организира детски клуб за илюстратори. Най-малките посетители на SOLD ART ще могат да оцветяват илюстрациите от всички издания, като участват в отгатването коя илюстрация за коя книга е, а всеки, дал верен отговор, ще спечели червен балон и книгоразделител, предоставени от портала за родители на ТАРА Пъблишинг - www.marti-online.com
16.00 часа Що е то Песто!
Daniele Giovannini - готвач в новооткрития италиански ресторант Барбароса ще покаже как се прави и „Що е то“ Песто! Едно бягство в италианската култура!
17.00 – 19.00 часа цветя, обици и oще нещо от хартия!
Борислава Симова от Галерия Традиция - Бургас ще ни покаже как се правят цветя, обици и колиета от хартия!
2.06.2012
11.00 – 13.00 часа За любителите на добрата и здравословна кухня Диана Шингарова от ИЗКУСТВОТО НА ИСТИНСКАТА ХРАНА ще приготви любими рецепти за летния сезон
15 часа магията На грънчарското колело
Йордан Златев от Керамично Ателие Герман е майстор грънчар. Ще се насладим на магията на грънчарското колело, стъпка по стъпка от самото подготвяне на глината до залепването на дръжката.
17.00 – 19.00 часа ТАЙНАТА НА СМАЧКАНАТА ЧАША
Екатерина Лашова от Design Art Studio Ekaterina Lachova ще разкрие най-любопитните моменти в създаването на една чаша и ще ви помогне да направите своята чаша!
03.06.2012
13 часа изкуството на ръчно правената картичка
Даниела от галерия Артеа ще ни покаже най-красивия начин да зарадваме любим човек с изкуството на ръчно правената картичка.
No comments:
Post a Comment